Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На майдані Івана Франка у Збаражі відкрили виставку плакатів “Шлях свободи” Нікіти Тітова

Надзвичайно тепло і приязно сьогодні місцеві мешканці, представники місцевого самоврядування і Тернопільської ОВА зустріли відомого художника, плакатиста Нікіту Тітова, який приїхав до Збаража, щоб представити виставку своїх робіт. Кожна з них – це яскраве образне втілення вражень і почуттів, викликаних сучасними складними подіями, що знайшли відгук у серці митця.

Завдяки працівникам місцевого Музею російсько-української війни, його директору Володимиру Голоднюку, які зорганізували виставку “Шлях свободи” у плакатах Нікіти Тітова, кожен глядач мав нагоду познайомитись та поспілкуватись із цікавим автором та отримати від нього неповторний графічний малюнок – пташку – символ добра, миру, свободи, втілення світлого і загадкового духовного світу.

Своєю творчою працею, виставками у різних містах Нікіта Тітов невтомно нагадує українцям про важливість культури, мистецтва в умовах війни, які є сильною зброєю проти ворога, про необхідність у різний спосіб допомагати війську, не забувати про тих, хто щодня мужньо обороняє наше життя, відстоює Українську державу.

Перейти до вмісту