Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Санта обдарував збаразьких діток

Чимало приємних емоцій, нових вражень, солодощів від Санти подарували місцевим дітям організатори різдвяного дійства, яке відбулось у залі Збаразької мистецької школи 12 січня.

У дитячих спогадах надовго залишаться не лише веселі руханки, конкурси, радісна атмосфера, а й цікава інсценівка про пошуки звірятами Різдва, щира розмова про те, як насправді стати другом Ісуса.

Заступник міського голови Володимир Богайчук щиро подякував головному організатору свята Олександру Волянику – керівнику громадської організації “Центр відновлення та розвитку”. А також аматорам, які розважали діток,- представникам тернопільських церков “Церква Ісуса Христа” і Біблійної церкви “Сила віри”.

Загалом, захід був проведений і завдяки зусиллям працівників управління освіти, молоді і спорту Збаразької міської ради, благодійній допомозі організації “Молодь з місією”, яка має свої представництва у 190 країнах світу, та Max Hatfield, керівнику благодійної організації Friendship International із США.

Завдяки цим людям, діти воїнів, загиблих Героїв, дітки, які не мають батьків, були зігріті душевним теплом і увагою земляків.

Перейти до вмісту