Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Оголошення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до ст. 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляємо, про оприлюдення проєкту регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення сесії Збаразької міської ради “Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Збаразької міської територіальної громади.

Розробник проекту – Управління регіонального розвитку Збаразької міської ради.

Метою прийняття рішення міської ради “Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Збаразької міської територіальної громади” є врегулювання питань оренди комунального майна територіальної громади, що дозволить більш ефективно та раціонально використовувати комунальне майно територіальної громади та належно його утримувати.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються розробником проєкту, протягом одного місяця з моменту оприлюднення проєкту даного рішення, в письмовій формі за поштовою адресою: 47302, м. Збараж, майдан І.Франка, 1 (Управління регіонального розвитку Збаразької міської ради), а також ел. адреса: regional_development@zbarazhrada.gov.ua

Із проєктом рішення міської ради та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті міської ради за електронною адресою: https://www.zbarazh-rada.gov.ua/ , в розділі “Регуляторна політика”.

Перейти до вмісту