Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Збаражі відкрили Алею Героїв

Вчора, у День пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, у Збаражі відкрили і освятили Алею Героїв, на якій розміщені портрети тих відважних земляків, чиї життя безжально обірвала снайперська куля на Майдані, ворожа зброя у так званому АТО, жорстока російсько-українська війна.

Родини загиблих, представники місцевої та районної влади, мешканці громади, схиливши у скорботі голови, молились за упокій світлих душ разом із священнослужителями різних конфесій, згадували поіменно кожного, чиє життя покладене заради здійснення одвічної мрії українського народу про вільну власну державу.

Під супровід сумних мелодій присутні поклали квіти та запалили лампадки на знак щирої вдячності захисникам за їхній подвиг, забути який не маємо права. Погляди з портретів щодня нагадуватимуть перехожим про величезну ціну, яку платимо за свою свободу, закликатимуть не спинятись і не стомлюватись на шляху до Перемоги, а наближати її своєю копіткою працею.

Будь першим хто прокоментує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту